Spørgsmål & Svar

Læs evt. disse ofte stillede spørgsmål igennem eller gå direkte til kontakt og send mig en mail 🙂

Hvad kan UpsideUp hjælpe med?

UpsideUp kan hjælpe i flere faser af en opstart eller drift af en virksomhed. Særligt med fokus på at komme effektivt i mål med nogle helt konkrete steps som vi definerer sammen, og som er afgørende for at din case. Med erfaring fra flere opstarter og som direktør i bl.a Klarborg Koncernen, kan jeg hjælpe med at gøre nogle uoverskuelige udfordringer overkommelige og skabe fokus på de elementer der er vigtige for dig og din ide/virksomhed.

Hvad koster sparring fra UpsideUP?

Vi afdækker opgaven på et kort møde over teams uden omkostninger. Herefter koster 1 times sparring 1299kr inkl. moms og 1039,2kr + moms. Hvis det vurderes at der går mere end 5 timer i opgaven sælger jeg en 8 timers pakke for 6999kr inklusiv. moms. hvor man får 3 timer gratis.

Leveringstid og format?

Levering efter aftale, som .pdf, .word, .xlsx eller andet ønsket format. Ofte vil opgaven resultere i en actions liste der skal handles på. Den vil være udformet meget konkret og der vil være udfyldt flere del steps og link til relevante informationer på nettet. Det kan også være link til videoer. Det kan også være et word doc med information og svar på de spørgsmål du har haft i forhold til din ide/virksomhed.

Hvornår faktureres der og hvor betales der til?

Når forløbet er afsluttet og godkendt af dig som ordregiver. Jeg vil løbende sørge for at sikre at du synes vi er på rette vej og der vil på fakturaen stå hvilke steps vi har arbejdet med, hvilken tid der er brugt på hvilke elementer og på den resulterende actions liste/doc med steps. På fakturaen vil også være oplyst UpsideUps bank oplysninger og betaling skal ske ved bankoverførsel på forfaldsdatoen.

Send mig en mail

Skriv til: martin@upsideup.dk

Beskriv opgaven eller tankerne, og oplæg til mødedag, så prøver vi at finde et tidspunkt til at kigge på din virksomhed/ide og kan aftale næste steps i din process 🙂